Ceazar, love of my life.

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofie - 11 mars 2011 19:47

Ledsen för det, men har typ inte haft "tid". Har mest kört markarbete med Ceasar, longerat, och varit ute och gått, red först gången idag på 2 veckor. Han var as pigg trotts att han har fått jabbat på annat sett.. Han bockade as mycket :P Men dock så ställde han sig sätt upp, det uppskattades INTE, men han gav sig när ja röt till. Skrittade och travade, red ca 30 min. Dock små galopperade han några steg  hit och dit, men ja ignorerade dom mest. Sen ringde Sandra och ville att vi skulle hoppträna på Söndag. Så beslutade mig för att hänga med, som miljöombyte, men det kansek mest blir att gå over bommar och små hinder, vet inte om det blir så mkt hoppning då Ceasar är as pigg just nu, får nog ta att minska kraft fodret lite. Men eftersom min sadel är för vid för honom så fick ja låna Hildas stuben sadel, den har normal bom och ligger bättre än min skit sadel. Så tack snälla hilda för att ja får låna den :)


Men om det blir tävling den 9e april får vi se, då ja inte tycker C är mogen än. Han behöver nog några månader till på sig att utveckla sig lite, då det är väldigt mycket häst att rida just nu. Ett tag var han en klocka, men nu är han 4år och då kommer fyra årst trottsen. Han är i en oidipal fas kan man säga. Hehe, men jag tackar denna häst ändå, det är verkligen RÄTT häst för mig, han vill ändå göra allt ja ber om. Men ibland blir det lite mycket nerver i han.

Men ja älskar denna snälla häst ändå! I morgon fyllet farmor 80år och då blir det 80års kalas! :)

Ha en trevlig Fredag med en massa fredags myyys!

Kram Sofie

Av Sofie - 5 mars 2011 13:38

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto. Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare.


Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.


Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?


Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag.


Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto!


Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID.


Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat.


Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid.


Om du inte utnyttjar dagens insättning så är det enbart ditt val.


Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot i morgon! Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning.


Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.

Av Sofie - 5 mars 2011 13:27


Idag, eller rättare sagt om några min kommer mamma hit och dumpar av en soffa som vi ska få ha tillsvidare då den vita soffan vi har gått sönder i fjädrarna (inte vi som haft sönder dom) utan soffan var dålig när vi fick den, eftersom soffan är säkert 20år gammal. Men fräsh eller ja tills nu.


Sen runt kl 2 halvt 3 ska jag och Peter hämta upp Elin, som ska få hopp träna för mig =)

Dom har en super charmig c ponny. Men det blir inget avancerat. Låga hinder hade jag bara tänkt lägga upp men ha en liten rolig bana. Vi får se hur det går, vi ska vara på ridbanan, det är så lite snö där nu så det bör gå rätt bra. Det är max 3-4 cm snö.


Sen ska jag longera C idag, har inte ridigt på 1 vecka. Då ja måste skaffa ny sadel. Så har aktiverat honom på andra sett. Så det här med tränings tävling i april kanske ja får glömma =(

Om inte snällaste P köper en sadel till mig nästa helg. =P

Men är lite inne på att konvetera till western igen. Hehe, ska iaf köpa en W-sadel till C som vi kan använda till distans träningarna i fram tiden. (men givetvis ska han vara min dressyr nisse också ) ;) Fast desvärre hoppar han super bra... men det gör inte ja >.<


Ev kanske jag kan lägga upp lite bilder sen i kväll om jag lyckades ta några bra. Sist jag skulle fota då Hilda red hoppning för mig så var vi i ridhuset och dom bilderna söööööög verkligen. Men nu ska vi vara ute och det är fins väder ute så denna gång kan det iaf inte bli sämre. Om inte Elina rammlar av då hehe.. Men det har jag inte planerat att hon ska göra =)


Trevlig Lördags eftermiddag allesammans.

Kram Sofie

Ovido - Quiz & Flashcards