Ceazar, love of my life.

Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Sofie - 21 januari 2012 18:25


Vart sovmorogn idag, det var skönt. Sen efter "frukosten" blev det att göra sig i ordning och tagga in för stall.

Hade tänkt rida i ridhuset idag, men det var full. =/

Så det blev en kort ute ritt. Det gick knappt att rida, glas halt. Tur han har brodd. Men eftersom C är oskodd bak så vart det att rida lugn, för på vissa ställen var det OMÖJLIGT att ta sig fram, som tur var så gick det på det ställena att gå vid dikes kanter som ej var isiga. Red ut med Carolin och hennes Torsten? Haha kul smeknamn på en häst.. minns ej hans riktiga namn.

Så det blev att skritta runt, och snacka skit. Trevligt det med.

Dock har C på tok för mycket överskott enerig.

Men kan inte göra så mycket åt det. Nästa vecka blir det att åka till stallet tidigt så man kan rida i ridhuset på morgon. Tisdag hade jag tänkt mig, eftersom jag är ensam i ridhuset blir det dressyr. Hade gärna använt mig av bommar.


Avslutade eftermiddagen i stallet med att bara rykta igenom C och gosa. Älskar den hästen verkligen, han verkligen förstår.

Stod och mös i säkert 20 min. Sötisen då.


Hoppas han blir "avriden" ordentligt i morgon. Så han får bli av med lite energi.

Hästarna leker ju ej medvarandra i hagen häller som det är just nu. Vi har tyvärr glans is på vissa delar av hagarna med. Det ogillas enormt. Hoppas ingen häst blir skadad pg av det.


Nu i kväll blir det att umgås med Vero, Ronja och Jocke... Peter och jag ska straxt bege oss in till Nkpg, han ska promt bara av sluta sin tråkiga bok. =P


Trevlig kväll Kram sofie


 

Bild ifrån nyårs afton. Pontus, min syster son har aggerat fotogras.. tyvärr inga referänser. Jag förstår nu varför :P Haha

Ovido - Quiz & Flashcards