Ceazar, love of my life.

Alla inlägg den 21 september 2011

Av Sofie - 21 september 2011 18:21


Blir att lägga dig tidigt idag, är sjukt trött. Skulle ha åkt med en kompis som är lastbils chaffis men är för trött alltså. Han jobbat natt dessutom, och gick upp kl halv sju i morse. Är död!

Just nu håller jag på att laga mat, laxgratäng. Men hade ingen mozzarella ost hemma >.< men det blir säkert bra ändå. Så nu blir det att duka sen äta och sedan bara slappa ett tag.

Kram Sofie

Av Sofie - 21 september 2011 13:34


Var super nervös i början för att jag var orolig att C hade ont eller hade några problem någonstans. Men som tur var så var Linda jätte nöjd med honom. Han var lite lite sne, men det är fixat nu. Sen fick jag höra att han var jämt musklad. Hur han antagligen blivit sne var för att jag har haft min sadel lite lite för långt fram så den "låst" bogen om jag förstod Linda rätt. (hur dum ihuvudet får jag man vara liksom?!) >.< Stackar liten alltså.

Men sadeln satt perfekt, vart så glad när jag fick höra det. Och att jag hade en fin och trevlig och lugn ung häst.  I dag fick han vila, stå i fållan med täcke och ta det lugnt. Sen i morgon blir det att jobba lite lätt ute i skogen. Ska bara rida ca 30 min. Men annars fick jag rida på precis som vanligt. Trodde jag skulle få lite rid läxor, men det behöves inte. =P Har nog ridigt honom precis rätt i övrigt. Hoppträning börjar nu också. Ska vara med från och med nu 1 dag/ vecka.

Nervööööööös läskigt ju :P Haha.

Älskar verkligen min bebis. Nästa besök av Eqt rekomenderades om ca 8mån (om inget inträffa vill säga) Är riktigt nöjd med denna morgon!!!

Glad häst med!


Kram Sofie

Ovido - Quiz & Flashcards