Ceazar, love of my life.

Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Sofie - 4 februari 2011 18:57

Ja det blir nog att fotografera lite bilder nu till bloggen, då fam Nilson har en systemkamera som vi kan leka lite med, hade vi tänkt att fotografera stallet, kanske ha självaste stallet som header, och ha C och E stå som modeller utanför? Ja vi får se hur det kan bli,

Vi ska iaf fotografera alla hästarna i stallet och sätta upp en och en i en ram i stallet, eller om vi gör som ett stort kollage, plus skriver lite om varje häst och respektive ägare.


Men som sagt, ja vill verkligen ha en ny header, ja tycker det är svårt att göra headers.. just få insperation om hur man ska göra ect. Jaja.


Kul att leka lite med kamerna iaf :P Får väl bli på SÖndag eller måndag är ju ledig på måndag gött asså :D


Kram sofie

Av Sofie - 4 februari 2011 16:42

Det vart en ute ritt i blås vädret iaf, dock skrittade vi mest, travade ca 20m som max.

C var på bus humör IGEN, han stuttsade och bockade tre gånger, han gör större och större bockningar, en dag flyger ja nog av, var nära idag   

Men eftersom man är så jävla bäst så satt man kvar... tills vidare isf. *haha*

Men sen när vi kom in i stallet, så vart det att rykta i ca 30-40min, fy fan va skitig han var igentligen., fick fyra rykt skrapor men tjockt stöv. sen fick han sig en hingst fläta. Jätte fin vart han. (L)

Men jag tror att han tyckte det var roligt att få bli riden på nått "nytt" ställe, han har gått så mkt i ridhuset sista månaderna. Så ja tror han bockade av glädje.

Va fin annars han har blivit i kroppen, bredare rygg och rummpa, det är bogen som bör gröva på sig lite till. Annars är han super fin, halsen börjar muskla sig också.   


Ja i morgon blir det ridhuset iaf, fast om det inte blåser så ska han få vara i paddocken ist. Men antaligen blir der ridhuset. Så blir de ca 30 min ridning bara, då en tjej kommer och provrider för att ev bli medryttare.

Nu ska ja se på film och försöka äta nått, har inte kunnat äta ordentligt på flera dagar. Bör snart ställa mig på vågen och kolla så man inte har "förlorat" nått kg eller så. =/

Inte för att det gö nått, men på fel väg är det aldrig bra dessvärre.

Ja just det ja har hand om Estelle i morgon också då Fam Nilson ska till Småland.


Kram Sofie


Ovido - Quiz & Flashcards