Ceazar, love of my life.

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Sofie - 24 april 2011 20:09

man bloggade nu, 24 april 2011 klockan är 20:10.

Påsk har det firats, varmt väder är det. C mår bra. Har ridigt massa barback då jag inte har någon sadel för tillfället. Det går bra att rida barbacka, men balansen min suger ju.

Han är ganska snäll att rida barbacka, förutom dessa bus bockningar i galoppen. Igår så fick han ett jätte ryck och brallade faktist med mig runt ridbanan, jävar vad jag "flög" mellan öronen och ryggen. Men fick han att sluta efter en reäl åktur, sen kom han ner på jorden och jobbade harmoniskt fint. (säger igen, hittils är man imun mot att ramla av) fan att ja satt kvar asså.

Men vad hade man väntat sig av en 4åring som loppat sig i hagen 4 dagar, Vår tid dessutom, så hoppar man upp utan sadel. (och precis under lunch tid också, det var droppen sa ceasar) Mamma ska AV. Hahaha, söt han är. Nej tog hästen lyckades inte få av mig. Måste fått tillbaka min sists asså. ;D


Lite bilder tagna under april. (tyvärr ingen ridbilder då INGEN har lust att följa med mig till stallet) Men Peter har LOVAT att både filma och fotta oss i hoppning och dressyr när ja får nya sadeln.


Ceasar, på stallplan


  Gott med gräs..   Gnäggar efter kompisarna... =)

Nu har han knubbat på sig lite väl mkt ser ja, nej xD 

   

Och så bjuder ja väl på en ganska ny bild på mig också...

Kram Sofie

Ovido - Quiz & Flashcards